Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Summa sumarum!

Av RonjaRövardotter - 19 september 2012 14:36


Månadens totala skuld uppgår till: 81.230:- 




En annan sak, häromdagen fick jag hem ett erbjudande från en av alla banker som erbjuder lån och krediter. Jag blir vansinning när jag får sånt hemskickat. Jag vet inte vilka listor dom går efter när de gör sådana utskick, men min sambo får i alla fall ALDRIG sådan skit skickat till sig. Nu har jag kommit långt i min resa i den här skuldröran, men tänk dom som inte kommit så långt och som ser ännu ett lån som en väg ur problemen, de finns faktiskt dom som nappar och sättar sig ännu mera ner i dyngan. 


Nä dagens SPARK I BAKEN får det företag som skickade ut denna skit till mig. 

Kuvertet åkte direkt dit det hör hemma. I soporna. 



FFF - Full Fart Framåt mot Skuldfriheten. 

 
 
minusminus

minusminus

20 september 2012 20:15

Hej!

Jag har precis insett att det inte alls går att lösa sig ur skuldhärvan genom att ytterligare ett lån. Jag är precis i början av kampen att betala av mina skulder och beundrar dig som har kommit så långt. Jag tittar ofta i början av din blogg där du skriver om din resa mot att bli skuldfri och peppas av dina kloka ord.

Jag får också hem brev om att ta lån och tycker att det är väldigt jobbigt. Känner mig som att jag är i ett underläge och lite utpekad.

Lycka till! Du kommer hela tiden närmare ditt mål!

http://greven96

RonjaRövardotter

20 september 2012 23:08

Hej!

Vad kul att du hittat hit, och kul att du finner något klokt i det jag skriver =) Även om jag skriver för mig själv så glädjer det mig att se om än så bara en person kan få något tips eller pepp av mitt bloggande.

Nä ibland känns det som om vi skuldsatta finns i någon särskild bas som används när man skickar ut lånerbjudanden. Motbjudande post och som kanske inte är så lätt att motstå för en del, men som jag skrev, det löser inget...det gräver bara hålet djupare.

Lycka till själv på vägen mot målet. Det är inte lätt, men det går!

 
Ingen bild

Urban

22 september 2012 09:36

Hej!

Tack för en bra blogg. Jag och min sambo jobbar också med att bli skuldfri och vi blir inspirerad av det jobb du gör. Angående nerdimpande låneerbjudande så är inte heller vi förskonade. Jävla vansinne! Efter påtryckningar från oss så ger dom upp till slut.

RonjaRövardotter

23 september 2012 10:35

Hej Urban!

Kul att ni har hittat hit och kan hitta inspiration i det jag gör. Det är ju ett jäkla jobba att göra sig skuldfri så kan man hitta pepp hos varandra och andra så är det ju bra. Att veta att man inte är ensam kan vara rätt skönt ibland.

Nä lånerbjudanden som dimper ner är ju djävulens påfund, här åker dom ju direkt ner i soporna. Men man blir irriterad bara att man får den tillsänt sig.

Jag önskar er lycka till på vägen mot att bli skuldfria! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av RonjaRövardotter - 16 januari 2015 10:29

  Den 30/12-14 var ett av de viktigaste datumen hittills i mitt liv, den dagen blev jag skuldfri!! Jag kan smaka på det ordet om och om igen. Och igen, och igen. Ibland trodde jag aldrig att det skulle komma ett slut, ni vet ibland när målet känns ...

Av RonjaRövardotter - 27 augusti 2014 13:30

  För första gången på länge så har jag faktiskt pengar på mitt sparkonto, och då är det inte bara några hundralappar, som det på sin höjd har varit någon gång tidigare innan jag varit tvungen att plocka ut dem för att kunna överleva. Det är faktis...

Av RonjaRövardotter - 25 juni 2014 15:00

  Inläggen här på bloggen haglar inte in, och förklaringen till min något långa frånvaro är att, det har inte funnits saker att skriva om som rört min fortsatta resa upp ur skuldträsket. Från att ha varit en resa som rusat på i 200 km till en långs...

Av RonjaRövardotter - 23 september 2013 15:43

Sent omsider, tillslut, äntligen, finally!    Skam den som ger sig. Nu har jag lyckats att vinna fighten mot det här bolaget som inte har lyckats sköta sin åtaganden trots att jag har varit i kontakt med dem var och varann månad hela året för att...

Av RonjaRövardotter - 10 augusti 2013 14:45

Det har sannerligen varit en lång paus från bloggandet. Och det var väl egentligen inte meningen att det skulle bli så. Men på den privatekonomiska biten har det varit stiltje så där har inte funnits så mycket att skriva om heller för den delen. Nu h...

Ovido - Quiz & Flashcards