Alla inlägg den 15 februari 2012

Av RonjaRövardotter - 15 februari 2012 17:42


På min planering som jag gjorde för det här året så skrev jag att jag väntade på att det skulle komma in en mindre summa pengar i Januari. Och det gjorde det faktiskt också! MEN, (jag hatar detta ordet) så har jag inte som jag önskade kunnat pytsa in dessa kronor till skulderna.


Jag har dessvärre fått lägga dom i en "sjukhuspott" skulle man kunna kalla det. Upp till frikortet så är det snällt bara att betala själv, och nu när det är höjt så tror jag att det är dryga 1300:- som man ska ha betalat nu innan det blir fråga om något frikort. (Det är här som en del av oturen har spelat in) Och sen har jag fått lägga undan resten av pengarna till att betala lånet till CSN som skall betalas den här månaden. 


Så det blev ju inte riktigt som jag hade planerat, men jag kan inte göra så mycket åt det heller. 

Pengarna har ju vart fall inte gått till "onödiga" saker. Att jag blivit sjuk är ju svårt att förutse, och att betala till CSN är ju kontentan av att jag investerat i en utbildning. 


Så jag ska försöka att inte gräva ner mig för mycket i att den planen inte gick i lås som det var tanken. Bara att ta nya tag! 



FFF- Full Fart Framåt mot skuldfriheten.   

Ovido - Quiz & Flashcards